Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4747
Title: Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину
Other Titles: Изучение температуры плавления гелей с использованием фурцелларана и желатина
Research of the melting point of gels with the use of furcellaran and gelatin
Authors: Душенок, Д. К.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Кривонос, М. П.
Душенок, Д. К.
Бидюк, Д. О.
Перцевой, Ф. В.
Кривонос, М. П.
Dushenok, D. K.
Bidyuk, D. O.
Pertsevoy, F. V.
Krivonos, M. P.
Keywords: температура плавлення
гелі
фурцелларан
температура плавления
гели
фурцелларан
melting point
gels
furcellaran
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ ім. П. Василенка
Citation: Душенюк Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, М. П. Кривонос // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка : зб. наук. пр. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв» / ХНТУСГ ім. П. Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2016. – Вип. 179. – С. 221-227.
Abstract: У статті наведено дані щодо встановлення впливу концентрації фурцелларану, желатину та калію виннокислого на температуру плавлення гелів з їх використанням. В статье приведены данные по установлению влияния концентрации фурцелларана, желатина и калия виннокислого на температуру плавления гелей с их использованием. Определены основные закономерности изменения температуры плавления указанных гелей. Визначено основні закономірності зміни температури плавлення зазначених гелів.
Description: The article presents data of determination the impact of furcellaran, gelatin and potassium tartrate concentration effects on the melting point of gels with their use. The basic patterns of change in the melting point of these gels were defined.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4747
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_Бідюк_ХНТУСГ.pdf161,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.