Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4778
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасечный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-24T10:27:42Z | - |
dc.date.available | 2017-07-24T10:27:42Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць / ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2016. – С. 100-108. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4778 | - |
dc.description | In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | рибна сировина | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | біологічна цінність | uk_UK |
dc.subject | рыбное сырье | uk_UK |
dc.subject | пищевая ценность | uk_UK |
dc.subject | биологическая ценность | uk_UK |
dc.subject | fish raw materials | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування | uk_UK |
dc.title.alternative | Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания | uk_UK |
dc.title.alternative | Fish minced as raw material for production of polycomponent food products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_СНАУ.pdf | 358,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.