Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4778
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorTishchenko, Vasily Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2017-07-24T10:27:42Z-
dc.date.available2017-07-24T10:27:42Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationТищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць / ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2016. – С. 100-108.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4778-
dc.descriptionIn article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectрибна сировинаuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UK
dc.subjectрыбное сырьеuk_UK
dc.subjectпищевая ценностьuk_UK
dc.subjectбиологическая ценностьuk_UK
dc.subjectfish raw materialsuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectbiological valueuk_UK
dc.titleРибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняuk_UK
dc.title.alternativeРыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питанияuk_UK
dc.title.alternativeFish minced as raw material for production of polycomponent food productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тищенко_СНАУ.pdf358,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.