Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4778
Title: | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування |
Other Titles: | Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания Fish minced as raw material for production of polycomponent food products |
Authors: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Пасечный, Василий Николаевич Tishchenko, Vasily Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
Keywords: | рибна сировина харчова цінність біологічна цінність рыбное сырье пищевая ценность биологическая ценность fish raw materials nutritional value biological value |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка |
Citation: | Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць / ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2016. – С. 100-108. |
Abstract: | У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов. |
Description: | In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4778 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_СНАУ.pdf | 358,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.