Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4788
Назва: Аспекти творчого процесу при створенні архітектурної композиції
Інші назви: Аспекты творческого процесса при создании архитектурной композиции
Aspects of the creative process in creating an architectural composition
Автори: Бородай, Дмитро Сергійович
Бородай, Сергій Петрович
Бородай, Дмитрий Сергеевич
Бородай, Сергей Петрович
Borodai, Dmytro Serhiyovich
Borodai, Serhiy Petrovich
Ключові слова: архітектурна композиція
творча особистість
гармонічність
архитектурная композиция
творческая личность
гармоничность
architectural composition
creative personality
harmony
Дата публікації: 2016
Видавництво: ПолтНТУ
Бібліографічний опис: Бородай Д. С. Аспекти творчого процесу при створенні архітектурної композиції [Електронний ресурс] / Д. С. Бородай, С. П. Бородай // Збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції для студентів і молодих учених «Архітектурний рисунок у контексті професійної освіти». – Полтава : ПолтНТУ, 2016. – С. 90-95.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуті фактори, що впливають на розвиток творчого потенціалу митця-зодчого у процесі його становлення від студента-початківця до зрілого і самодостатнього фахівця-архітектора. Проведені паралелі залежності домінуючих рис у його креативній діяльності від професійного світогляду на різних етапах творчого шляху. В статье рассмотрены факторы, влияющие на развитие творческого потенциала художника-архитектора в процессе его становления от студента-новичка до зрелого и самодостаточного специалиста-архитектора. Проведенные параллели зависимости доминирующих черт в его креативной деятельности от профессионального мировоззрения на разных этапах творческого пути.
Опис: The factors influencing the development of the creative potential of the creator-architect in the process of his becoming from the student-beginner to the mature and self-sufficient specialist-architect are considered in the article. Conducted parallels of the dependence of the dominant features in his creative activity on the professional worldview at different stages of the creative path.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4788
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бородай Д.С. Стаття 1. Аспекти творчого процесу. ПНТУ.pdf510,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.