Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4820
Title: Інновації в технології виробництва йогуртів
Other Titles: Инновации в технологии производства йогуртов
Innovative technologies in the production of yogurt
Authors: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Keywords: функціональні продукти
йогурт
рецептура
функциональные продукты
йогурт
рецептура
functional foods
yogurt
formulation
Issue Date: 2017
Citation: Болгова Н. В. Інновації в технології виробництва йогуртів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Inżynieria i technologia. Badania podstawowe i stosowane : wyzwania i wyniki, (Gdańsk, 30 травня-31травня, 2017 р.). - Gdańsk, 2017.
Abstract: Отже, аналізуючи літературні дані, можемо зробити висновок, що існує безліч інноваційних підходів до виробництва йогуртів і особлива увага приділяється оптимізації рецептури з урахуванням створення продукту функціонального призначення. З цією метою йогурти збагачуються різними видами наповнювачів і добавок, що підвищують харчову та біологічну цінність. Итак, анализируя литературные данные, можем сделать вывод, что существует множество инновационных подходов к производству йогуртов и особое внимание уделяется оптимизации рецептуры с учетом создания продукта функционального назначения. С этой целью йогурты обогащаются различными видами наполнителей и добавок, повышающих пищевую и биологическую ценность.
Description: Thus, analyzing the published data, we can conclude that there are many innovative approaches to the production of yogurt and focuses on optimizing the formulation based product creation functionality. To this end, yogurt enriched with various kinds of fillers and additives that improve the nutritional and biological value.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4820
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болгова Н.В. Інновації.pdf175,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.