Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4916
Назва: Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини
Інші назви: Совершенствование технологии сырников с безглютенового сырья
Improvement of cheesecake technology from gluten-free raw materials
Автори: Лобачова, Надія Леонідівна
Павлюченко, Ольга Володимирівна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Павлюченко, Ольга Владимировна
Lobachova, Nadiiya Leonidivna
Pavluchenko, Olga Volodimirivna
Ключові слова: целіакія
сирники
глютен
целиакия
сырники
глютен
celiac disease
cheese cakes
gluten
Дата публікації: 2017
Видавництво: ГО «Інститут соціальної трансформації»
Бібліографічний опис: Лобачова Н. Л. Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. В. Павлюченко // Сучасні тенденції розвитку української науки : Всеукр. наук. конф., (м. Переяслав-Хмельницький, 11-12 квітня 2017 р.). – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 1. – С. 130-134.
Короткий огляд (реферат): Заміна пшеничного борошна у технології приготування сирників на безглютенове (рисове, кукурудзяне) дозволить розширити асортимент, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами та білками. Безглютенові сирники можна вживати людям із захворюванням на целіакію без шкоди для здоров’я, а також для профілактики здоровим людям. В результаті розроблено рецептуру якісних безглютенових сирників, котрі мають велику кількість поживних речовин. Замена пшеничной муки в технологии приготовления сырников на безглютеновой (рисовое, кукурузное) позволит расширить ассортимент, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям с заболеванием целиакией без вреда для здоровья, а также для профилактики здоровым людям. В результате разработаны рецептуру качественных безглютеновым сырников, которые имеют большое количество питательных веществ.
Опис: Replacing wheat flour in cooking technology Syrnikov on a gluten-free (rice, corn) will expand the range, enrich meal fiber, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheesecakes can be used for people with celiac disease without compromising on health and prevention for healthy people. As a result, developed a recipe of quality gluten-free Syrnikov that have a large number of nutrients.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4916
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Переяслів-Хмел. травень!.pdf461,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.