Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4919| Назва: | Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба |
| Інші назви: | Обоснование состава мучного сырья в технологии безглютенового бездрожжевого хлеба Justification of the flour raw materials composition in the technology of non-yeast glutenfree bread |
| Автори: | Шаніна, Ольга Миколаївна Галясний, Іван Володимирович Лобачова, Надія Леонідівна Шанина, Ольга Николаевна Галясный, Иван Владимирович Лобачёва, Надежда Леонидовна Shanina, Olga Mikolaivna Haliasnyi, Ivan Volodimirovich Lobachova, Nadiiya Leonidivna |
| Ключові слова: | целіакія безглютенове борошно якість хліба целиакия безглютеновая мука качество хлеба celiac disease gluten-free flour bread quality |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska) |
| Бібліографічний опис: | Шаніна О. М. Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Н. Л. Лобачова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2015. - № 4. - С. 56-60. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба. Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожджевого безглютенового хлеба, а также изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба. |
| Опис: | The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4919 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Польща.pdf | 661,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.