Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4921
Назва: | Технологические особенности молока коров северо-восточного региона Украины |
Інші назви: | Технологічні властивості молока корів північно-східного регіону України Technological features of milk cows the north-eastern region of Ukraine |
Автори: | Приходько, Николай Федорович Приходько, Микола Федорович Prikhodko, N. F. |
Ключові слова: | сыропригодность коагуляция гелеобразования сиропридатність коагуляція гелеутворення cheese suitability coagulation gel formation |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Национальный аграрный университет Армении |
Бібліографічний опис: | Приходько Н. Ф. Технологические особенности молока коров северо-восточного региона Украины [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Проблемы обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов : материалы Международной конференции посвященной 25-летию провозглашения независимости Республики Армения. – Сер. «Ветеринария и зоотехния». – Ереван : Национальный аграрный университет Армении, 2017. – Вып. 2 (58). - С. 26-32. |
Короткий огляд (реферат): | В статье изложены результаты исследования сыропригодности молока коров украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород; проведена сравнительная оценка сыропригодности молока исследуемых пород. Установлено, что молоко украинской бурой молочной и сумского внутрипородного типа украинской черно-пестрой молочной пород сыропригодно; молоко животных украинской бурой молочной породы будет образовывать более плотный сгусток при изготовлении сычужных сыров, будут меньшие потери белка, жира и сырья, а выход сыра возрастает, он будет иметь лучшую структуру, консистенцию, рисунок и другие показатели; для производства сыров наиболее пригодно молоко коров украинской бурой молочной породы. У статті наведені результати дослідження сиропридатності молока корів української бурої молочної та сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної порід; проведена порівняльна оцінка сиропридатності молока досліджуваних порід. Встановлено, що молока української бурої молочної та сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної порід сиропридатне; при виробництві сичужних сирів, молоко тварин української бурої молочної породи буде утворювати більш щільний згусток, будуть менші втрати білку, жиру та сировини, а вихід сиру зросте, він буде мати кращу структуру, консистенцію, малюнок та інші показники; для виробництва сирів найбільш придатне молоко корів української бурої молочної породи. |
Опис: | Investigated the quality of milk cows newly created Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breed; a comprehensive assessment of cheese suitability milk studied rocks. It is established, that the milk of the Ukrainian brown milk breed and Sumy type of the Ukrainian blackly-pied milk breedis cheese suitability; milk of animals Ukrainian brown milk breed will form a more dense clot in the manufacture of rennet cheeses, will be smaller losses of protein, fat and raw materials, and the output of cheese grow, and it will have a better structure, texture, pattern and other indicators; and for the production of cheese is the most suitable milk the cows Ukrainian brown milk breed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4921 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ МОЛОКА. Приходько Н.Ф. СНАУ. Украина .pdf | 106,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.