Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4922
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Slyusar, D. V. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Слюсар, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Слюсар, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-20T09:14:38Z | - |
dc.date.available | 2017-10-20T09:14:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Stepanova Т. М. The research of physical and structural-mechanical properties of fruit-berry jelly samples based on «LEAP – Са2+» system [Electronic resource] / Т. М. Stepanova, N. V. Kondratiuk, D. V. Sliusar // Materials of International Scientific and Practical Conference “World Science”, (Dubai, UAE, October 27-28, 2016). – Dubai, UAE, 2016. – № 11 (15), V. 1. – P. 43-44. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4922 | - |
dc.description | В статье раскрываются особенности процесса ионотропного гелеобразования в среде на основе системы «пектин низкоэтерифицированный амидированый (ПНЕА) – Са 2+». Анализируются структурно-механические свойства образцов кулинарной продукции - желе плодово-ягодных - от содержания природного источника ионов кальция - порошка яичной скорлупы ультрамелкого помола. Доказана целесообразность использования системы "ПНЕА – Са2+" в производстве желе с фиксированным показателем кислотности (рН). | uk_UK |
dc.description.abstract | The peculiarities of ionotropic gel formation process in the medium of based on «low-esterified amidated pectin (LEAP) – Са2+» system are described in the article. The structural-mechanical properties of culinary product samples – fruit-berry jelly – depending on natural source of calcium ions – ultra-fine-ground powder of egg shell are analyzed. The practicability of using "LEAP – Са2+" system to produce jelly with a fixed acid index (рН) is proved. У статті розкриваються особливості процесу іонотропного гелеутворення у середовищі на основі системи «пектин низькоетерифікований амідований (ПНЕА) – Са2+». Аналізуються структурно-механічні властивості зразків кулінарної продукції - желе плодово-ягідних - від вмісту природного джерела іонів кальцію - порошку яєчної шкаралупи ультрадрібного помелу. Доведена доцільність використання системи "ПНЕА-Са2+" у виробництві желе з фіксованим показником кислотності (рН). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | United Arab Emirates, Ajman | uk_UK |
dc.subject | low-calorie dessert | uk_UK |
dc.subject | jelly | uk_UK |
dc.subject | low-esterifies amidated pectin | uk_UK |
dc.subject | низькокалорійні десерти | uk_UK |
dc.subject | желе | uk_UK |
dc.subject | низькоетерифікований амідований пектин | uk_UK |
dc.subject | низкокалорийные десерты | uk_UK |
dc.subject | желе | uk_UK |
dc.subject | низкоэтерифицированный амидированный пектин | uk_UK |
dc.title | The research of physical and structural-mechanical properties of fruit-berry jelly samples based on “LEAP– Са2+» system | uk_UK |
dc.title.alternative | Дослідження фізичних та структурно-механічних властивостей зразків желе плодово-ягідного на основі системи «ПНЕА – Са2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследования физических и структурно-механических свойств образцов желе плодово-ягодного на основе системы «ПНЕА – Са2+» | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Степанова_Кондратюк_Слюсар.pdf | 320,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.