Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4923
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorPivovarov, P. P.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2017-10-20T09:23:47Z-
dc.date.available2017-10-20T09:23:47Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПивоваров П. П. Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов [Электронный ресурс] / П. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Научный результат : сетевой научный журнал. - Сер. «Технологии бизнеса и сервиса» / Белгородский государственный национальный исследовательский университет. – Белгород : БГНИУ, 2016. – Т. 2, № 3. – С. 44-49.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4923-
dc.descriptionThe article based on analysis of the sensory and structural and mechanical properties of the jelly it found that the use of polysaccharide mixtures of juice concentrate can be reduced by 30% without degradation of the sensory properties of the finished product, which gives an indication of the economic efficiency of development.uk_UK
dc.description.abstractВ статье на основании анализа органолептических и структурно-механических свойств желе установлено, что в случае использования полисахаридных смесей, количество концентрата сока можно уменьшить на 30% без ухудшения органолептических свойств готового продукта, что позволяет судить об экономической эффективности разработки. В статті на підставі аналізу органолептичних та структурно-механічних властивостей желе встановлено, що в разі використання полісахаридних сумішей, кількість концентрату соку можна зменшити на 30% без погіршення органолептичних властивостей готового продукту, що дозволяє судити про економічну ефективність розробки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБелгородский государственный национальный исследовательский университетuk_UK
dc.subjectпищевые волокнаuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectагарuk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectагарuk_UK
dc.subjectfood fiberuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectagaruk_UK
dc.titleОсобенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридовuk_UK
dc.title.alternativeОсобливості розробки технології низькокалорійних желе на основі полісахаридівuk_UK
dc.title.alternativeFeatures of low-calorie jelly technology development based on polysaccharidesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоваров_Кондратюк_Степанова.pdf434 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.