Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4934
Назва: Мясная продуктивность бычков симментальской породы австрийской селекции
Інші назви: М’ясна продуктивність бугайців симентальської породи австрійської селекції
Meat productivity of Simmental bull Austrian selection
Автори: Хмельничий, Л. М.
Салогуб, А. Н.
Бондарчук, В. Н.
Шпетный, Н. Б.
Хмельничий, Л. М.
Салогуб, А. М.
Бондарчук, В. М.
Шпетний, М. Б.
Khmelnychyy, L. M.
Salohub, A. N.
Bondarchuk, V. N.
Shpetnyy, N. B.
Ключові слова: мясная продуктивность
исследования бычков
м’ясна продуктивність
дослідження бугайців
meat production
research bulls
Дата публікації: 2016
Видавництво: ФГБНУ «Всероссийский НИИ мясного скотоводства»
Бібліографічний опис: Мясная продуктивность бычков симментальской породы австрийской селекции [Электронный ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук, Н. Б. Шпетный // Инновационные направления и разработки для эффективного сельскохозяйственного производства : материалы международной науч.- практ. конф., (г. Оренбург, 27-28 октября 2016 г.). - Оренбург : ФГБНУ «Всероссийский НИИ мясного скотоводства», 2016. - С. 124-128.
Короткий огляд (реферат): Проведенные исследования бычков симментальской породы австрийской селекции выращенных в условиях Сумского региона. Проведенный убой бычков в возрасте 18 месяцев засвидетельствовал достаточно высокие характеристики убойных и мясных качеств по соотношению анатомических частей туши и убойным выходом, который составил 57,4%. Проведені дослідження бугайців симентальської породи австрійської селекції вирощених в умовах Сумського регіону. Проведений забій бугайців у віці 18 місяців засвідчив про достатньо високі характеристики забійних та м’ясних якостей за співвідношенням анатомічних часток туші и забійним виходом, який становив 57,4%.
Опис: The research bull Austrian Simmental breeding grown in conditions of the Sumy region. Conducted slaughter bulls at 18 months showed characteristics of high enough slaughter and meat quality ratio anatomical parts of carcasses and slaughter yield, which amounted to 57.4%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4934
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мясная продуктивность.pdf125,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.