Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4954
Title: Концепція підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства
Other Titles: Концепция повышения конкурентоспособности предприятия
The concept of improving the competitiveness of enterprises
Authors: Баценко, Л. М.
Баценко, Л. Н.
Batsenko, L. N.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства
адаптивність
конкурентні переваги
конкурентоспособность предприятия
адаптивность
конкурентные преимущества
competitiveness
adaptability
competitive advantages
Issue Date: 2016
Publisher: ХНАУ
Citation: Баценко Л. М. Концепція підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / Л. М. Баценко // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф.,(м. Харків, 22 грудня 2016 р.) / Харківський національний аграрний ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х.: ХНАУ, 2016. - У 2 ч. - Ч. 2. - С. 179-183.
Abstract: У статті виділено три основні аспекти конкурентоспроможності підприємства:адаптивність підприємства до змін зовнішнього середовища; конкурентні переваги; результати економічної діяльності (щодо конкурентів) та надані особливі характеристики кожної з них.В статье выделены три основных аспекта конкурентоспособности предприятия: адаптивность предприятия к изменениям внешней среды; конкурентные преимущества; результаты экономической деятельности (относительно конкурентов) и предоставлены особые характеристики каждой из них.
Description: The article identified three main aspects of the competitiveness of enterprises, enterprise adaptability to environmental changes; competitive advantage; economic performance (relative to competitors) and given the particular characteristics of each.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4954
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баценко Л.М.Концепція підвищення рівня.pdf147,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.