Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4974
Title: Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину
Other Titles: Розработка технологи пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина
Development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene
Authors: Ладика, Любов Миколаївна
Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Богомолов, Олексій Васильович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Ладыка, Любовь Николаевна
Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Богомолов, Алексей Васильевич
Денисенко, Сергей Анатольевич
Ladika, Lyubov Nikolaevna
Mashkin, Nikolay Ivanovich
Moghutova, Valentina Fedirivna
Bogomolov, Alexey Vasilyevich
Denisenko, Sergey Anatolyevich
Keywords: технологія
молоко пастеризоване
каротин
технология
молоко пастеризованное
каротин
technology
milk pasteurized
carotene
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Citation: Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2016. - Вип. 179. – С. 90-100.
Abstract: В статті розглянуте питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину. Представлено результати органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β-каротину. В статье рассмотрен вопрос разработки технологии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина. Представлены результаты органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальная доза β-каротина.
Description: The article deals with the development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene. The results of organoleptic, physicochemical indices of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β-carotene are presented.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4974
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стр. 90-91.pdf322,2 kBAdobe PDFView/Open
стр. 92-93.Pdf1,77 MBAdobe PDFView/Open
стр. 94-95.Pdf1,54 MBAdobe PDFView/Open
стр. 96-97.Pdf1,48 MBAdobe PDFView/Open
стр. 98-99.pdf745,52 kBAdobe PDFView/Open
стр. 100.pdf318,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.