Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5036
Title: Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів
Other Titles: Значение мембранных процессов в молочной промышленности
The importance of membrane processes in the dairy industry
Authors: Назаренко, Юлія Валентинівна
Кітченко, Людмила Миколаївна
Назаренко, Юлия Валентиновна
Китченко, Людмила Николаевна
Nazarenko, J. V.
Kitchenko, L. N.
Keywords: мембранні процеси
ультрафільтрація
мікрофільтрація
мембранные процессы
ультрафильтрация
микрофильтрация
membrane processes
ultrafiltration
microfiltration
Issue Date: 2017
Publisher: Вінницький національний аграрний університет
Citation: Назаренко Ю. В. Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - Сер. «Технічні науки» / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВНАУ, 2017. – Вип. 2 (97). - у друці.
Abstract: Проведено аналіз основних напрямків використання мембранних процесів у молочній промисловості, зокрема, виділені процеси мікро- та ультрафільтрації в технології сирів. Використано аналітичний метод дослідження, що ставить своєю метою огляд і вивчення напрямків застосування мембранних процесів у молочній промисловості, і, зокрема, у виробництві сиру, які дозволяють підвищити якісні характеристики продукту, збільшує термін зберігання та регулює склад. Проведен анализ основных направлений использования мембранных процессов в молочной промышленности, в частности, выделены процессы микро - и ультрафильтрации в технологии сыров. Использован аналитический метод исследования, что ставит своей целью обзор и изучение направлений применения мембранных процессов в молочной промышленности и, в частности, в производстве сыра, которые позволяют повысить качественные характеристики продукта, увеличивает срок хранения и регулирует состав.
Description: This is the analysis of the main trends in the use of membrane processes of dairy industry, in particular, highlighted the processes of micro - and ultrafiltration in cheese making technology. This analytical research method is aimed at survey and exploring the areas of application of membrane processes in the dairy industry and, in particular, in cheese productions, which improve the quality characteristics of the product, increase the validity life and regulates the content.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5036
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_Назаренко_Кітченко.pdf479,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.