Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5223
Назва: | Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів |
Інші назви: | Пребиотики в производстве кисломолочных продуктов Prebiotics in the production of fermented milk products |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | пребіотики функціональні продукти олігофруктоза пребиотики функциональные продукты олигофруктоза prebiotics functional products oligofructose |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Крок |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Тернопіль, 30 листопада 2017 р.). - Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. - С. 226-227. |
Короткий огляд (реферат): | Отже, збагачені олігофруктозою кисломолочні продукти забезпечуватимуть захисні функції організму і сприятимуть зміцненню імунітету. Таким образом, обогащенные олигофруктозой кисломолочные продукты будут обеспечивать защитные функции организма и будут способствовать укреплению иммунитета. |
Опис: | Thus, enriched oligofructose acid-milk products provide protective functions of the body and will enhance immunity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5223 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В. Пребіотіки.pdf | 267,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.