Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5223
Назва: Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів
Інші назви: Пребиотики в производстве кисломолочных продуктов
Prebiotics in the production of fermented milk products
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: пребіотики
функціональні продукти
олігофруктоза
пребиотики
функциональные продукты
олигофруктоза
prebiotics
functional products
oligofructose
Дата публікації: 2017
Видавництво: Крок
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Тернопіль, 30 листопада 2017 р.). - Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. - С. 226-227.
Короткий огляд (реферат): Отже, збагачені олігофруктозою кисломолочні продукти забезпечуватимуть захисні функції організму і сприятимуть зміцненню імунітету. Таким образом, обогащенные олигофруктозой кисломолочные продукты будут обеспечивать защитные функции организма и будут способствовать укреплению иммунитета.
Опис: Thus, enriched oligofructose acid-milk products provide protective functions of the body and will enhance immunity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5223
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В. Пребіотіки.pdf267,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.