Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5223
Title: | Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів |
Other Titles: | Пребиотики в производстве кисломолочных продуктов Prebiotics in the production of fermented milk products |
Authors: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Keywords: | пребіотики функціональні продукти олігофруктоза пребиотики функциональные продукты олигофруктоза prebiotics functional products oligofructose |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Крок |
Citation: | Болгова Н. В. Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Тернопіль, 30 листопада 2017 р.). - Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. - С. 226-227. |
Abstract: | Отже, збагачені олігофруктозою кисломолочні продукти забезпечуватимуть захисні функції організму і сприятимуть зміцненню імунітету. Таким образом, обогащенные олигофруктозой кисломолочные продукты будут обеспечивать защитные функции организма и будут способствовать укреплению иммунитета. |
Description: | Thus, enriched oligofructose acid-milk products provide protective functions of the body and will enhance immunity. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5223 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В. Пребіотіки.pdf | 267,82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.