Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5223
Title: Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів
Other Titles: Пребиотики в производстве кисломолочных продуктов
Prebiotics in the production of fermented milk products
Authors: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Keywords: пребіотики
функціональні продукти
олігофруктоза
пребиотики
функциональные продукты
олигофруктоза
prebiotics
functional products
oligofructose
Issue Date: 2017
Publisher: Крок
Citation: Болгова Н. В. Пребіотіки у виробництві кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали IV міжнар. наук.- практ. конф.,( м. Тернопіль, 30 листопада 2017 р.). - Тернопіль : Крок, 2017. - Ч. 1. - С. 226-227.
Abstract: Отже, збагачені олігофруктозою кисломолочні продукти забезпечуватимуть захисні функції організму і сприятимуть зміцненню імунітету. Таким образом, обогащенные олигофруктозой кисломолочные продукты будут обеспечивать защитные функции организма и будут способствовать укреплению иммунитета.
Description: Thus, enriched oligofructose acid-milk products provide protective functions of the body and will enhance immunity.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5223
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Болгова Н.В. Пребіотіки.pdf267,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.