Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5224
Назва: Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Інші назви: Органолептическая характеристика йогурта с растительной добавкой
Organoleptic characteristics of yoghurt with vegetable additives
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: продукти оздоровчого харчування
йогурт
харчова добавка
продукты оздоровительного питания
йогурт
пищевая добавка
health-improving food products
yogurt
food additive
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 5–7 вересня 2017 р.) / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 217-218.
Короткий огляд (реферат): Таким чином, було встановлено, що найбільш прийнятним за органолептичними показниками є внесення харчової добавки «Шипшина» в кількості 5% у йогурти з масовою часткою жиру 2,5%. Таким образом, было установлено, что наиболее приемлемым по органолептическим показателям является внесение пищевой добавки «Шиповник» в количестве 5% в йогурты с массовой долей жира 2,5%.
Опис: Thus, it was found that the most acceptable for organoleptic indicators is the addition of the food additive "Rosehip" in an amount of 5% in yoghurts with a mass fraction of fat of 2.5%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5224
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В. Органолептична характеристика йогурту.pdf270,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.