Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5224
Назва: | Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою |
Інші назви: | Органолептическая характеристика йогурта с растительной добавкой Organoleptic characteristics of yoghurt with vegetable additives |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | продукти оздоровчого харчування йогурт харчова добавка продукты оздоровительного питания йогурт пищевая добавка health-improving food products yogurt food additive |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 5–7 вересня 2017 р.) / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 217-218. |
Короткий огляд (реферат): | Таким чином, було встановлено, що найбільш прийнятним за органолептичними показниками є внесення харчової добавки «Шипшина» в кількості 5% у йогурти з масовою часткою жиру 2,5%. Таким образом, было установлено, что наиболее приемлемым по органолептическим показателям является внесение пищевой добавки «Шиповник» в количестве 5% в йогурты с массовой долей жира 2,5%. |
Опис: | Thus, it was found that the most acceptable for organoleptic indicators is the addition of the food additive "Rosehip" in an amount of 5% in yoghurts with a mass fraction of fat of 2.5%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5224 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В. Органолептична характеристика йогурту.pdf | 270,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.