Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5224
Title: Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Other Titles: Органолептическая характеристика йогурта с растительной добавкой
Organoleptic characteristics of yoghurt with vegetable additives
Authors: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Keywords: продукти оздоровчого харчування
йогурт
харчова добавка
продукты оздоровительного питания
йогурт
пищевая добавка
health-improving food products
yogurt
food additive
Issue Date: 2017
Publisher: ХДУХТ
Citation: Болгова Н. В. Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 5–7 вересня 2017 р.) / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 217-218.
Abstract: Таким чином, було встановлено, що найбільш прийнятним за органолептичними показниками є внесення харчової добавки «Шипшина» в кількості 5% у йогурти з масовою часткою жиру 2,5%. Таким образом, было установлено, что наиболее приемлемым по органолептическим показателям является внесение пищевой добавки «Шиповник» в количестве 5% в йогурты с массовой долей жира 2,5%.
Description: Thus, it was found that the most acceptable for organoleptic indicators is the addition of the food additive "Rosehip" in an amount of 5% in yoghurts with a mass fraction of fat of 2.5%.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5224
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.