Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5277
Назва: | Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація |
Інші назви: | Анализ методов сушки плодоовощного сырья и их классификация Analysis methods for drying fruit and vegetable raw materials and their classification |
Автори: | Савойський, Олександр Юрійович Савойский, Александр Юрьевич Savoyskiy, Aleksandr |
Ключові слова: | сушка методи сушки енергоефективність сушка методы сушки энергоэффективность drying drying methods energy integrity |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУ |
Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Вісник Харківського національного технічного університету імені Петра Василенка. – 2016. – Вип. 175. – С. 85-88. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проведено аналіз методів сушіння сільськогосподарської продукції та запропоновано їх класифікацію для подальшої реалізації на практиці найбільш ефективного з енергетичної точки зору методу сушіння. В статье проведен анализ методов сушки сельскохозяйственной продукции и предложена их классификация для дальнейшей реализации на практике наиболее эффективного с энергетической точки зрения метода сушки. |
Опис: | The article analyzes methods of drying agricultural products and their classification is for further implementation in practice of the most effective energy point of view drying method. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5277 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савойський. Аналіз методів сушки та їх класифікація.pdf | 647,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.