Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5277
Назва: Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація
Інші назви: Анализ методов сушки плодоовощного сырья и их классификация
Analysis methods for drying fruit and vegetable raw materials and their classification
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoyskiy, Aleksandr
Ключові слова: сушка
методи сушки
енергоефективність
сушка
методы сушки
энергоэффективность
drying
drying methods
energy integrity
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУ
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Аналіз методів сушки плодоовочевої сировини та їх класифікація [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Вісник Харківського національного технічного університету імені Петра Василенка. – 2016. – Вип. 175. – С. 85-88.
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз методів сушіння сільськогосподарської продукції та запропоновано їх класифікацію для подальшої реалізації на практиці найбільш ефективного з енергетичної точки зору методу сушіння. В статье проведен анализ методов сушки сельскохозяйственной продукции и предложена их классификация для дальнейшей реализации на практике наиболее эффективного с энергетической точки зрения метода сушки.
Опис: The article analyzes methods of drying agricultural products and their classification is for further implementation in practice of the most effective energy point of view drying method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5277
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський. Аналіз методів сушки та їх класифікація.pdf647,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.