Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5280
Назва: Класифікація методів сушки плодоовочевої сировини
Інші назви: Классификация методов сушки плодоовощного сырья
Classification methods of drying fruit and vegetable raw materials
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoyskiy, Aleksandr
Ключові слова: сушка
методи сушки
енергоефективність
сушка
методы сушки
энергоэффективность
drying
drying methods
energy integrity
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільська сільськогосподарська академія
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Класифікація методів сушки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали ІІ-ї Міжнародної наукової конференції, (Тернопіль, 8-9 грудня 2016 р.). – Тернопіль, 2016. – Ч. 1. – С. 179-182.
Короткий огляд (реферат): У тезі проведено аналіз методів сушки та запропоновано їх класифікацію. В тезисе проведен анализ методов сушки и предложена их классификация.
Опис: In the thesis analyzed the methods of drying and proposed classification.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5280
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський. КЛАСИФІКАЦІЯ МЕТОДІВ СУШКИ.pdf316,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.