Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorСиненко, Татьяна Павловна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana Pavlovna-
dc.date.accessioned2018-02-13T12:05:08Z-
dc.date.available2018-02-13T12:05:08Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5313-
dc.descriptionDairy products are ideal products for healthy eating, because milk has many useful properties, it is well combined with other products, additives and the like. Dairy desserts are gaining increasing demand from the population, therefore this group of products is expedient for expansion of assortment and manufacture of products with the raised biological value. In this regard, when developing and conducting research on this master's work, the following issues were solved: first, to improve the technology of making milk dessert of increased biological value; secondly, to study organoleptic, physico-chemical, microbiological parameters, nutritional and biological value of the finished product.uk_UK
dc.description.abstractМолочні продукти є ідеальними продуктами для здорового харчування, адже молоко має безліч корисних властивостей, добре поєднується з іншими продуктами, добавками тощо. Молочні десерти набирають все більшого попиту у населення, тому ця група продуктів є доцільною для розширення асортименту і виробництва виробів з підвищеною біологічною цінністю. У зв'язку з цим при розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, було вирішено такі питання: по-перше, вдосконалити технологію виготовлення молочного десерту підвищеної біологічної цінності; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, харчову та біологічну цінність готового продукту. Молочные продукты являются идеальными продуктами для здорового питания, ведь молоко обладает множеством полезных свойств, хорошо сочетается с другими продуктами, добавками и тому подобное. Молочные десерты набирают все большим спросом у населения, поэтому эта группа продуктов является целесообразной для расширения ассортимента и производства изделий с повышенной биологической ценностью. В связи с этим при разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, были решены следующие вопросы: во-первых, усовершенствовать технологию изготовления молочного десерта повышенной биологической ценности; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели, пищевую и биологическую ценность готового продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолочний десертuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UK
dc.subjectмолочный десертuk_UK
dc.subjectмолокоuk_UK
dc.subjectконцентрат сывороточных белковuk_UK
dc.subjectmilk dessertuk_UK
dc.subjectmilkuk_UK
dc.subjectserum protein concentrateuk_UK
dc.titleРозробка технології молочного десерту підвищеної біологічної цінностіuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии молочного десерта повышенной биологической ценностиuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of milk dessert technology of high biological valueuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Синенко Т. П. Диплом.pdf
  Restricted Access
3,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.