Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5438
Title: Ресурсний потенціал як основа формування конкурентних переваг підприємства
Other Titles: Ресурсный потенциал как основа формирования конкурентных преимуществ предприятия
Resource potential as the basis of formation of competitive advantages in the enterprise
Authors: Баценко, Людмила Миколаївна
Баценко, Людмила Николаевна
Batsenko, Lyudmila
Keywords: конкурентоспроможність
ресурсний потенціал
ресурсне забезпечення
конкурентоспособность
ресурсный потенциал
ресурсное обеспечение
competitiveness
resource potential
resource provision
Issue Date: 2015
Publisher: СНАУ
Citation: Баценко Л. М. Ресурсний потенціал як основа формування конкурентних переваг підприємства [Електронний ресурс] / Л. М. Баценко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський національний аграрний університет. – Суми : СНАУ, 2015. – Вип. 12 (66). – С. 11-17.
Abstract: У статті визначено сутність поняття "ресурсний потенціал" та його роль у забезпеченні конкурентоспроможності. Досліджено складові ресурсного потенціалу. Окреслені різні підходи до аналізу ресурсного потенціалу підприємства. В статье определена сущность понятия "ресурсный потенциал" и его роль в обеспечении конкурентоспособности. Исследованы составляющие ресурсного потенциала. Изложены различные подходы к анализу ресурсного потенциала предприятия.
Description: In the article defines the essence of the concept "resource potential" and its role in providing of competitiveness. Modern tendencies and features of the resource providing of enterprises are investigated. Set out different approaches to the analysis of the resource potential of the enterprise.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5438
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ресурсний потенціал.pdf176,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.