Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/544
Title: | Аналіз термосних методів витримування бетону в монолітних конструкціях |
Other Titles: | Анализ термосных методов выдерживания бетона в монолитных конструкциях |
Authors: | Височина, Т. О. Высочина, Т. А. Vysochina, Т. А. |
Keywords: | будівельні матеріали бетонні суміші строительные материалы бетонные смеси |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Височина Т. О. Аналіз термосних методів витримування бетону в монолітних конструкціях [Електронний ресурс] / Т. О. Височина // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Будівництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип.5(16). – С. 13-18. |
Abstract: | Половина монолітного бетону укладається в конструкцію в зимових умовах, специфіка яких впливає на розмір трудових і енергетичних затрат, матеріалоємність і загальну вартість у бік збільшення. Аналіз відомих методів укладання і витримування монолітного бетону дозволяє віддати перевагу методу термоса, а для конструкцій середньої масивності з - «гарячого» термоса. Половина монолитного бетона укладывается в конструкции в зимних условиях, специфика которых влияет на размеры трудовых и энергетических затрат, материалоемкость и общую стоимость в сторону увеличения. Анализ известных методов укладки и выдерживания монолитного бетона позволяет отдать преимущество методу термоса, а для конструкций средней массивности - «горячего» термоса. |
Description: | Half the cast concrete is placed in a design in winter conditions, the specificity of which impact on the amount of labor and energy costs, materials consumption and total cost of upwards. Analysis of the known methods of depositing and holding monolithic concrete can give preference to the method of the thermos, and for secondary structures of massiveness - "Hot" thermos. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/544 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.