Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5574
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіряченко, Яніна Андріївна-
dc.contributor.authorСиряченко, Янина Андреевна-
dc.contributor.authorSiriachenko, Yanina Andreevna-
dc.date.accessioned2018-03-21T10:00:14Z-
dc.date.available2018-03-21T10:00:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5574-
dc.descriptionIn the course work has been investigated ways of further development of technological scheme for the production of lemonade. Classification of types of lemonade is given. Technological and equipment schemes for the production of lemonade have been developed. The calculations of raw material costs for the production of 100 doles of a drink were made, with a conversion to a dry substance.uk_UK
dc.description.abstractВ курсовій роботі досліджено шляхи подальшого розвитку технологічної схеми по виробництву лимонаду. Наведена класифікація видів лимонаду. Розроблені технологічна та апаратурна схеми з виробництва лимонаду. Проведено розрахунки витрат сировини на виробництво 100 дал напою, з перерахунком на суху речовину. В курсовой работе исследованы пути дальнейшего развития технологической схемы по производству лимонада. Приведенная классификация видов лимонада. Разработанные технологическая и аппаратурная схемы по производству лимонада. Проведены расчеты расхода сырья на производство 100 дал напитка, с пересчетом на сухое вещество.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectбезалкогольні газовані напоїuk_UK
dc.subjectдіоксид вуглецюuk_UK
dc.subjectесенціяuk_UK
dc.subjectбезалкогольные напиткиuk_UK
dc.subjectдиоксид углеродаuk_UK
dc.subjectэссенцияuk_UK
dc.subjectnon-alcoholic carbonated drinksuk_UK
dc.subjectcarbon dioxideuk_UK
dc.subjectessenceuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва лимонадуuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства лимонадаuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of the technology of production of lemonadeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова робота_21.01.18 Сіряченко.pdf
  Restricted Access
2,16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.