Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5574
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва лимонаду
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства лимонада
Substantiation and analysis of the technology of production of lemonade
Authors: Сіряченко, Яніна Андріївна
Сиряченко, Янина Андреевна
Siriachenko, Yanina Andreevna
Keywords: безалкогольні газовані напої
діоксид вуглецю
есенція
безалкогольные напитки
диоксид углерода
эссенция
non-alcoholic carbonated drinks
carbon dioxide
essence
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: В курсовій роботі досліджено шляхи подальшого розвитку технологічної схеми по виробництву лимонаду. Наведена класифікація видів лимонаду. Розроблені технологічна та апаратурна схеми з виробництва лимонаду. Проведено розрахунки витрат сировини на виробництво 100 дал напою, з перерахунком на суху речовину. В курсовой работе исследованы пути дальнейшего развития технологической схемы по производству лимонада. Приведенная классификация видов лимонада. Разработанные технологическая и аппаратурная схемы по производству лимонада. Проведены расчеты расхода сырья на производство 100 дал напитка, с пересчетом на сухое вещество.
Description: In the course work has been investigated ways of further development of technological scheme for the production of lemonade. Classification of types of lemonade is given. Technological and equipment schemes for the production of lemonade have been developed. The calculations of raw material costs for the production of 100 doles of a drink were made, with a conversion to a dry substance.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5574
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
курсова робота_21.01.18 Сіряченко.pdf
  Restricted Access
2,16 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.