Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5575
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХмелюк, Тамара Анатоліївна-
dc.contributor.authorХмелюк, Тамара Анатольевна-
dc.contributor.authorKhmelyuk, Tamara Anatolievna-
dc.date.accessioned2018-03-21T10:08:35Z-
dc.date.available2018-03-21T10:08:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5575-
dc.descriptionIn the course work the technology of production of the Prague semi-finished product is investigated. Information is provided on the quality of products for the preparation of cake from DSTU. Special attention is paid to the technology of preparation of sponge cake, cream, glaze. Attention is also paid to innovation. The hardware and technology details show the production technology of the Prague semi-finished product. Technological calculations were made for the proportional introduction of ingredients into the dough.uk_UK
dc.description.abstractУ курсовій роботі досліджено технологію виробництва празького напівфабрикату. Наведена інформація з ДСТУ про якість продуктів для приготування торта. Особлива увага акцентована на технології приготування бісквіту, крему, глазурі. Також приділяється увага інновації. На апаратурно-технологічній детально показано технологію виробництва празького напівфабрикату. Проведено технологічні розрахунки для пропорційного внесення інгредієнтів в тісто. В курсовой работе исследованы технологию производства пражского полуфабриката. Приведенная информация ДСТУ о качестве продуктов для приготовления торта. Особое внимание акцентировано на технологии приготовления бисквита, крема, глазури. Также уделяется внимание инновации. На аппаратурно-технологической подробно показано технологию производства пражского полуфабриката. Проведено технологические расчеты для пропорционального внесения ингредиентов в тесто.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectпразький напівфабрикатuk_UK
dc.subjectсировинаuk_UK
dc.subjectтортuk_UK
dc.subjectпражский полуфабрикатuk_UK
dc.subjectсырьеuk_UK
dc.subjectтортuk_UK
dc.subjectPrague semi-finished productuk_UK
dc.subjectraw materialsuk_UK
dc.subjectcakeuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикатуuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства пражского полуфабрикатаuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of the production technology of the Prague semi-finished productuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КП Хмелюк Т.А. — копия.pdf
  Restricted Access
1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.