Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5575
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикату
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства пражского полуфабриката
Substantiation and analysis of the production technology of the Prague semi-finished product
Authors: Хмелюк, Тамара Анатоліївна
Хмелюк, Тамара Анатольевна
Khmelyuk, Tamara Anatolievna
Keywords: празький напівфабрикат
сировина
торт
пражский полуфабрикат
сырье
торт
Prague semi-finished product
raw materials
cake
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У курсовій роботі досліджено технологію виробництва празького напівфабрикату. Наведена інформація з ДСТУ про якість продуктів для приготування торта. Особлива увага акцентована на технології приготування бісквіту, крему, глазурі. Також приділяється увага інновації. На апаратурно-технологічній детально показано технологію виробництва празького напівфабрикату. Проведено технологічні розрахунки для пропорційного внесення інгредієнтів в тісто. В курсовой работе исследованы технологию производства пражского полуфабриката. Приведенная информация ДСТУ о качестве продуктов для приготовления торта. Особое внимание акцентировано на технологии приготовления бисквита, крема, глазури. Также уделяется внимание инновации. На аппаратурно-технологической подробно показано технологию производства пражского полуфабриката. Проведено технологические расчеты для пропорционального внесения ингредиентов в тесто.
Description: In the course work the technology of production of the Prague semi-finished product is investigated. Information is provided on the quality of products for the preparation of cake from DSTU. Special attention is paid to the technology of preparation of sponge cake, cream, glaze. Attention is also paid to innovation. The hardware and technology details show the production technology of the Prague semi-finished product. Technological calculations were made for the proportional introduction of ingredients into the dough.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5575
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КП Хмелюк Т.А. — копия.pdf
  Restricted Access
1,81 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.