Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5591
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГеращенко, Марина Юріївна-
dc.contributor.authorГеращенко, Марина Юрьевна-
dc.contributor.authorGerashchenko, Maryna Yuryevna-
dc.date.accessioned2018-03-23T12:38:22Z-
dc.date.available2018-03-23T12:38:22Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591-
dc.descriptionIn the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon.uk_UK
dc.description.abstractВ курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectхалваuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectхалваuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjecthalva-
dc.subjectproduction-
dc.subjecttechnology-
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва халвиuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства халвыuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of halva production technologyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
халваТОП.pdf
  Restricted Access
1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.