Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5591
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Геращенко, Марина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Геращенко, Марина Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Gerashchenko, Maryna Yuryevna | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T12:38:22Z | - |
dc.date.available | 2018-03-23T12:38:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591 | - |
dc.description | In the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon. | uk_UK |
dc.description.abstract | В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | халва | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | халва | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | halva | - |
dc.subject | production | - |
dc.subject | technology | - |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства халвы | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of halva production technology | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
халваТОП.pdf Restricted Access | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.