Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5591
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства халвы
Substantiation and analysis of halva production technology
Authors: Геращенко, Марина Юріївна
Геращенко, Марина Юрьевна
Gerashchenko, Maryna Yuryevna
Keywords: халва
виробництво
технологія
халва
производство
технология
halva
production
technology
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним.
Description: In the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
халваТОП.pdf
  Restricted Access
1,17 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.