Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5591
Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства халвы Substantiation and analysis of halva production technology |
Authors: | Геращенко, Марина Юріївна Геращенко, Марина Юрьевна Gerashchenko, Maryna Yuryevna |
Keywords: | халва виробництво технологія халва производство технология halva production technology |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним. |
Description: | In the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
халваТОП.pdf Restricted Access | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.