Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5593
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯщенко, Юлія Володимирівна-
dc.contributor.authorЯщенко, Юлия Владимировна-
dc.contributor.authorYashchenko, Yuliya Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2018-03-26T10:19:53Z-
dc.date.available2018-03-26T10:19:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593-
dc.descriptionThe properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy".uk_UK
dc.description.abstractУ роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый».uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмайонезuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectмайонезuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectконтроль качестваuk_UK
dc.subjectмayonnaiseuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.subjectquality controluk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирностіuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирностиuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ященко Ю. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.