Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5593
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности
Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat
Authors: Ященко, Юлія Володимирівна
Ященко, Юлия Владимировна
Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
Keywords: майонез
якість
контроль якості
майонез
качество
контроль качества
мayonnaise
quality
quality control
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый».
Description: The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy".
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ященко Ю. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
1,59 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.