Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5593| Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності |
| Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat |
| Authors: | Ященко, Юлія Володимирівна Ященко, Юлия Владимировна Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna |
| Keywords: | майонез якість контроль якості майонез качество контроль качества мayonnaise quality quality control |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Abstract: | У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый». |
| Description: | The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy". |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Ященко Ю. В. Курсова.pdf Restricted Access | 1,59 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.