Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5599
Назва: Обґрунтування та аналіз технології виробництва горілки
Інші назви: Обоснование и анализ технологи производства водки
Substantiation and analysis of vodka production technologies
Автори: Почтарьова, Дар’я Володимирівна
Почтарева, Дарья Владимировна
Pochtarova, Daria Vladimirovna
Ключові слова: горілка
сортування
фільтрування
водка
сортировка
фильтрация
vodka
sorting
filtering
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено виробництво горілки. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунки з метою визначення параметрів приладу, який використовується під час змішування спирту з водою. В статье исследовано производство водки. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведены расчеты с целью определения параметров прибора, используемого при смешивании спирта с водой.
Опис: The article studies the production of vodka. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its Technochemical control. Calculations have been performed to determine the parameters of the instrument used when mixing alcohol with water.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5599
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Почтарьова Д. В. Курсова.pdf
  Restricted Access
2,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.