Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5610
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бистрік, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Быстрик, Александра Владимировна | - |
dc.contributor.author | Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-30T09:40:15Z | - |
dc.date.available | 2018-03-30T09:40:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5610 | - |
dc.description | Coursework is devoted to the study of the technology of white chocolate production. In the work, a step-by-step process of manufacturing a product is considered, taking into account the equipment line. Also requirements for raw materials and finished products are specified. Coursework contains analysis of the formulation, technological and instrumentation schemes. Also contains the introduction of innovations in the product to improve it. Designed for university students specialty Food technology and engineering. | uk_UK |
dc.description.abstract | Курсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. Курсова робота містить аналіз рецептури, технологічні та апаратурні схеми. Також є впровадження інновацій до продукту для його покращення. Призначена для студентів ВНЗ та спеціальністю Харчові технології та інженерія. Курсовая работа посвящена изучению технологии производства белого шоколада. В работе рассмотрен поэтапный процесс изготовления продукта, учитывая аппаратурную линию. Также указаны требования к сырью и готовой продукции. Курсовая работа содержит анализ рецептуры, технологические и аппаратурные схемы. Также содержит внедрение инноваций в продукт для его улучшения. Предназначена для студентов вузов специальности Пищевые технологии и инженерия. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | білий шоколад | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | белый шоколад | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | white chocolate | uk_UK |
dc.subject | production | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства белого шоколада | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of white chocolate production technology | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Быстрик Саша_27.03.pdf Restricted Access | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.