Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5610
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБистрік, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorБыстрик, Александра Владимировна-
dc.contributor.authorBystrik, Oleksandra Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2018-03-30T09:40:15Z-
dc.date.available2018-03-30T09:40:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5610-
dc.descriptionCoursework is devoted to the study of the technology of white chocolate production. In the work, a step-by-step process of manufacturing a product is considered, taking into account the equipment line. Also requirements for raw materials and finished products are specified. Coursework contains analysis of the formulation, technological and instrumentation schemes. Also contains the introduction of innovations in the product to improve it. Designed for university students specialty Food technology and engineering.uk_UK
dc.description.abstractКурсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. Курсова робота містить аналіз рецептури, технологічні та апаратурні схеми. Також є впровадження інновацій до продукту для його покращення. Призначена для студентів ВНЗ та спеціальністю Харчові технології та інженерія. Курсовая работа посвящена изучению технологии производства белого шоколада. В работе рассмотрен поэтапный процесс изготовления продукта, учитывая аппаратурную линию. Также указаны требования к сырью и готовой продукции. Курсовая работа содержит анализ рецептуры, технологические и аппаратурные схемы. Также содержит внедрение инноваций в продукт для его улучшения. Предназначена для студентов вузов специальности Пищевые технологии и инженерия.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectбілий шоколадuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectбелый шоколадuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectwhite chocolateuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколадуuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства белого шоколадаuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of white chocolate production technologyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Быстрик Саша_27.03.pdf
  Restricted Access
1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.