Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5610
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва білого шоколаду
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства белого шоколада
Substantiation and analysis of white chocolate production technology
Authors: Бистрік, Олександра Володимирівна
Быстрик, Александра Владимировна
Bystrik, Oleksandra Volodymyrivna
Keywords: технологія
білий шоколад
виробництво
технология
белый шоколад
производство
technology
white chocolate
production
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: Курсова робота присвячена вивченню технології виробництва білого шоколаду. В роботі розглянутий поетапний процес виготовлення продукту, враховуючи апаратурну лінію. Також вказані вимоги до сировини та готової продукції. Курсова робота містить аналіз рецептури, технологічні та апаратурні схеми. Також є впровадження інновацій до продукту для його покращення. Призначена для студентів ВНЗ та спеціальністю Харчові технології та інженерія. Курсовая работа посвящена изучению технологии производства белого шоколада. В работе рассмотрен поэтапный процесс изготовления продукта, учитывая аппаратурную линию. Также указаны требования к сырью и готовой продукции. Курсовая работа содержит анализ рецептуры, технологические и аппаратурные схемы. Также содержит внедрение инноваций в продукт для его улучшения. Предназначена для студентов вузов специальности Пищевые технологии и инженерия.
Description: Coursework is devoted to the study of the technology of white chocolate production. In the work, a step-by-step process of manufacturing a product is considered, taking into account the equipment line. Also requirements for raw materials and finished products are specified. Coursework contains analysis of the formulation, technological and instrumentation schemes. Also contains the introduction of innovations in the product to improve it. Designed for university students specialty Food technology and engineering.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5610
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Быстрик Саша_27.03.pdf
  Restricted Access
1,06 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.