Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5611
Назва: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіру |
Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства зефира Substantiation and analysis of marshmallow production technology |
Автори: | Білик, Яна Віталіївна Билык, Яна Витальевна Bilyk, Yana Vitalievna |
Ключові слова: | зефір харчова промисловість контроль якості зефир пищевая промышленность контроль качества marshmallows food industry quality control |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | У курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи розвитку технологічної системи. Проведені технологічні розрахунки. В курсовой работе исследуется технология производства зефира. Приведена характеристика объекта исследования, ассортимент продукта, сырье. Также, обоснован рецептурный состав зефира, определены требования к готовой продукции и пути развития технологической системы. Проведены технологические расчеты. |
Опис: | The coursework examines the technology of production of marshmallow. The characteristic of the object of study, the range of raw materials. Also, justified the prescription of marshmallow, and defined the requirements for finished products and the development of technological systems. Carried out process calculations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5611 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зефір репозіторій.pdf Restricted Access | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.