Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5611
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіру
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства зефира
Substantiation and analysis of marshmallow production technology
Authors: Білик, Яна Віталіївна
Билык, Яна Витальевна
Bilyk, Yana Vitalievna
Keywords: зефір
харчова промисловість
контроль якості
зефир
пищевая промышленность
контроль качества
marshmallows
food industry
quality control
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи розвитку технологічної системи. Проведені технологічні розрахунки. В курсовой работе исследуется технология производства зефира. Приведена характеристика объекта исследования, ассортимент продукта, сырье. Также, обоснован рецептурный состав зефира, определены требования к готовой продукции и пути развития технологической системы. Проведены технологические расчеты.
Description: The coursework examines the technology of production of marshmallow. The characteristic of the object of study, the range of raw materials. Also, justified the prescription of marshmallow, and defined the requirements for finished products and the development of technological systems. Carried out process calculations.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5611
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зефір репозіторій.pdf
  Restricted Access
1,47 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.