Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5612
Назва: Ознайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладу
Інші назви: Ознакомление с ассортиментом, рецептурой и технологией производства фруктово-ягодного мармелада
Familiarization with the assortment, recipe and technology of production of fruit and berry marmalade
Автори: Погоріляк, Олена Юріївна
Погориляк, Елена Юрьевна
Pohorilyak, Alyona Yurevna
Ключові слова: мармелад
студнеутворювач
мармелад фруктово-ягідний
мармелад
студнеобразователь
мармелад фруктово-ягодный
jujube
thickener
fruit jelly
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): У курсовому проекті досліджено рецептуру та технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. Представлена механізована потокова лінія виробництва формового яблучного мармеладу. Проведено перерахунок сировини в разі відхилення вмісту сухих речовин проти прийнятих в рецептурі. В курсовом проекте исследована рецептура и технология производства фруктово-ягодного мармелада. Представленная механизированная поточная линия производства формового яблочного мармелада. Произведен перерасчет сырья в случае отклонения содержания сухих веществ против принятых в рецептуре.
Опис: In the course project, the formulation and technology of production of fruit and berry marmalade has been studied. Presented mechanized production line for the production of molded apple marmalade. The recalculation of raw materials in case of deviation of the content of dry substances against those taken in the recipe is made.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5612
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погоріляк.pdf
  Restricted Access
1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.