Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5612
Title: | Ознайомлення з асортиментом, рецептурою та технологією виробництва фруктово-ягідного мармеладу |
Other Titles: | Ознакомление с ассортиментом, рецептурой и технологией производства фруктово-ягодного мармелада Familiarization with the assortment, recipe and technology of production of fruit and berry marmalade |
Authors: | Погоріляк, Олена Юріївна Погориляк, Елена Юрьевна Pohorilyak, Alyona Yurevna |
Keywords: | мармелад студнеутворювач мармелад фруктово-ягідний мармелад студнеобразователь мармелад фруктово-ягодный jujube thickener fruit jelly |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | У курсовому проекті досліджено рецептуру та технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. Представлена механізована потокова лінія виробництва формового яблучного мармеладу. Проведено перерахунок сировини в разі відхилення вмісту сухих речовин проти прийнятих в рецептурі. В курсовом проекте исследована рецептура и технология производства фруктово-ягодного мармелада. Представленная механизированная поточная линия производства формового яблочного мармелада. Произведен перерасчет сырья в случае отклонения содержания сухих веществ против принятых в рецептуре. |
Description: | In the course project, the formulation and technology of production of fruit and berry marmalade has been studied. Presented mechanized production line for the production of molded apple marmalade. The recalculation of raw materials in case of deviation of the content of dry substances against those taken in the recipe is made. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5612 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Погоріляк.pdf Restricted Access | 1,65 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.