Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоган, Валерія Русланівна-
dc.contributor.authorКоган, Валерия Руслановна-
dc.contributor.authorKohan, Valeriia Ruslanovna-
dc.date.accessioned2018-04-02T09:35:18Z-
dc.date.available2018-04-02T09:35:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613-
dc.descriptionIn this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated.uk_UK
dc.description.abstractУ роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectздобні виробиuk_UK
dc.subjectопараuk_UK
dc.subjectтістоuk_UK
dc.subjectсдобные изделияuk_UK
dc.subjectопараuk_UK
dc.subjectтестоuk_UK
dc.subjectcrocheted productsuk_UK
dc.subjectoparauk_UK
dc.subjectdoughuk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з макомuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства булочки с макомuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of the technology of bun with poppy seedsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf
  Restricted Access
1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.