Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5613
Title: | Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds |
Authors: | Коган, Валерія Русланівна Коган, Валерия Руслановна Kohan, Valeriia Ruslanovna |
Keywords: | здобні вироби опара тісто сдобные изделия опара тесто crocheted products opara dough |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества. |
Description: | In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf Restricted Access | 1,13 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.