Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5613
Title: Обґрунтування та аналіз технології виробництва булочки з маком
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства булочки с маком
Substantiation and analysis of the technology of bun with poppy seeds
Authors: Коган, Валерія Русланівна
Коган, Валерия Руслановна
Kohan, Valeriia Ruslanovna
Keywords: здобні вироби
опара
тісто
сдобные изделия
опара
тесто
crocheted products
opara
dough
Issue Date: 2018
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: У роботі досліджено властивості булочки з маком та показники її якості. В работе исследованы свойства булочки с маком и показатели ее качества.
Description: In this work the properties of poppy roll and quality indices are investigated.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5613
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсовой проект Коган В.Р. - копия.pdf
  Restricted Access
1,13 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.