Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5637
Назва: | Місце нішевих видів продукції у формуванні конкурентних переваг аграрного підприємства |
Інші назви: | Место нишевых видов продукции в формировании конкурентных преимуществ аграрных предприятий Location of niche products in the formation of the competitive advantages of agricultural enterprises |
Автори: | Жмайлов, В. М. Данько, Ю. І. Жмайлов, В. Н. Данько, Ю. И. Zhmailov, V. M. Danko, Y. I. |
Ключові слова: | ринкова ніша нішева продукція конкурентоспроможність рыночная ниша нишевая продукция конкурентоспособность niche niche products competitiveness |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Жмайлов В. М. Місце нішевих видів продукції у формуванні конкурентних переваг аграрного підприємства [Електронний ресурс] / В. М. Жмайлов, Ю. І. Данько // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Економіка і менеджмент" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип. 1 (67). - С. 59-61. |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено передумови та можливості формування конкурентних переваг аграрних підприємств шляхом диверсифікації товарних груп та введення до них нішевих видів агропродовольчої продукції. Наведено коротка економічна характеристика виробництва окремих видів агропродовольчої продукції. В статье исследованы предпосылки и возможности формирования конкурентных преимуществ аграрных предприятий путем диверсификации товарных групп и введение в них нишевых видов агропродовольственной продукции. Приведены краткая характеристика производства отдельных видов агропродовольственной продукции. |
Опис: | In the article the preconditions and possibilities of formation of competitive advantages of agricultural enterprises through diversification of product groups and the introduction of these kinds of niche agri-food products. Provide a brief description of the production of certain types of agri-food products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5637 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15.pdf | 926,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.