Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтаросельська, А. Л.-
dc.contributor.authorСтаросельская, А. Л.-
dc.contributor.authorStaroselska, A. L.-
dc.date.accessioned2018-05-23T07:43:27Z-
dc.date.available2018-05-23T07:43:27Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСтаросельська А. Л. Органолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / А. Л. Старосельська // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 1 (40). – С. 78-81.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5732-
dc.descriptionThe article presents the results of researches of meat products, using method of organoleptic analysis. Sensory evaluation semi-finished products were carried out to establish compliance with the organoleptic indicators of the quality requirements of the applicable documents. Determined such indicators: appearance, color, texture, taste,smell. Found that all samples of the studied products meet the standards.uk_UK
dc.description.abstractУ статті представлені результати досліджень м'ясних напівфабрикатів січених методом органолептичної оцінки. Органолептичну оцінку напівфабрикатів проводили для встановлення відповідності органолептичних показників якості вимогам чинних нормативних документів. Визначали такі показники: зовнішній вигляд, колір, смак, запах, консистенцію за допомогою органів чуттів відповідно до ГОСТ 9959-91 та ДСТУ 4437:2205. Встановлено, що всі зразки досліджуваної продукції відповідають нормам, встановленим нормативно-технічною документацією. В статье представлены результаты исследований мясных полуфабрикатов рубленых методом органолептического анализа. Органолептическую оценку мясных полуфабрикатов осуществляли для установления соответствия органолептических показателей качества требованиям действующих нормативных документов. Определяли такие показатели: внешний вид, цвет, консистенцию, вкус, запах. Установили, что все образцы исследуемой продукции отвечают нормам.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectорганолептичне дослідженняuk_UK
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectорганолептическое исследованиеuk_UK
dc.subjectмясные полуфабрикатыuk_UK
dc.subjectкачествоuk_UK
dc.subjectorganoleptic studyuk_UK
dc.subjectmeat productsuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleОрганолептична й дегустаційна оцінка м'ясних напівфабрикатівuk_UK
dc.title.alternativeОрганолептическая и дегустационная оценка мясных полуфабрикатовuk_UK
dc.title.alternativeTasting and organoleptic evaluation of meat productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf841,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.