Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5750| Назва: | Розвиток технології «бізнес-інкубації» як фактор підвищення стійкості малих агроформувань |
| Інші назви: | Развитие технологии "бизнес-инкубации" как фактор повышения устойчивости малых агроформирований Technology development "business incubation" as factor increase resistance low agroformations |
| Автори: | Ковбаса, О. М. Ковбаса, А. Н. Kovbasa, O. M. |
| Ключові слова: | бізнес-інкубатор інфраструктура мала форма господарювання бизнес-инкубатор инфраструктура малая форма хозяйствования business incubator infrastructure small form management |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Ковбаса О. М. Розвиток технології «бізнес-інкубації» як фактор підвищення стійкості малих агроформувань [Електронний ресурс] / О. М. Ковбаса // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Економіка і менеджмент" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 4 (71). – С. 179-187. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто основні аспекти розвитку технології "бізнес-інкубації" як одного з основних факторів підвищення стійкості малих агроформувань. В статье рассмотрены основные аспекты развития технологии "бизнес-инкубации" как одного из основных факторов повышения устойчивости малых агроформирований. |
| Опис: | The article deals with the basic aspects of the "business incubation" technology development as a major factor of the improving of the sustainability of small agricultural companies. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5750 |
| Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 37.pdf | 3,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.