Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5787
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗавора, Я. А.-
dc.contributor.authorЗавора, Я. А.-
dc.contributor.authorZavora, Y. A.-
dc.date.accessioned2018-06-05T11:08:32Z-
dc.date.available2018-06-05T11:08:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЗавора Я. А. Вплив зрошення на лежкоздатність селекційного матеріалу картоплі [Електронний ресурс] / Я. О. Завора // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Агрономія і біологія" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 2 (33). – С. 174-179.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5787-
dc.descriptionThe aim of this research was to determine a natural weight loss of the tubers and their components during storage 13 promising sartenaer potato breeding at the Institute of potato growing of Sumy National Agricultural University, grown on irrigation in the North-Eastern forest-Steppe. Here were marked the reaction of the size of natural losses in tubers’ weights of the researched numbers on irrigation: 31 % with a weak reaction, 23 % – with intermediate and 46 % - with strong reaction. The choice of the optimal condition for growing potato gives an opportunity not just to increase crop capacity and marketability of tubers, but also to reduce quantitative and qualitative weight’s looses of tubers during the lasting storage.uk_UK
dc.description.abstractВизначено природні втрати маси бульб та їх складових при зберіганні 13 перспективних сортономерів картоплі селекції Інституту проблем картоплярства Сумського національного аграрного університету, вирощених на зрошенні в умовах північно-східного Лісостепу. Визначена реакція природних втрат маси бульб досліджуваних номерів на зрошення: 31 % - слабка, 23 % - середня та 46 % - сильна. Вибір оптимального режиму вирощування картоплі дає можливість не лише підвищити урожайність бульб, але й зменшити природні втрати при тривалому зберіганні.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectкартопляuk_UK
dc.subjectселекційний матеріалuk_UK
dc.subjectзрошенняuk_UK
dc.subjectкартофельuk_UK
dc.subjectселекционный материалuk_UK
dc.subjectорошениеuk_UK
dc.subjectpotatouk_UK
dc.subjectbreeding materialuk_UK
dc.subjectirrigationuk_UK
dc.titleВплив зрошення на лежкоздатність селекційного матеріалу картопліuk_UK
dc.title.alternativeВлияние орошения на лежкость селеционного материала картофеляuk_UK
dc.title.alternativeAn influence of the irrigation on storability of the potato breeding materialuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26.pdf224,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.