Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5792
Назва: | Модифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировини |
Інші назви: | Модифицированная технологическая линия экструдированных продуктов для переработки аграрного сырья Modified line technology extruded products processing of agricultural raw materials |
Автори: | Дмитриков, В. П. Семірненко, Ю. І. Дмитриков, В. П. Семирненко, Ю. И. Dmitrikov, V. P. Semirnenko, Y. I. |
Ключові слова: | аграрна сировина екструзія зернові хлібці аграрное сырье зерновые хлебцы комбикорм agrarian raw material corn snacks mixed fodder |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Дмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировини [Електронний ресурс] / В. П. Дмитриков, Ю. І. Семірненко // Вісник Сумського національного аграрного університету. - Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський національний аграрний ун-т. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип. 10/1 (29). - С.103-106. |
Короткий огляд (реферат): | Зазначено проблеми, що склалися в сфері виробництва зернових екструдатів. Наведено будову і компоновку гнучких технологічних ліній з переробки аграрної сировини. Проаналізовано фактори впливу на екструзій ні процеси переробки продукції рослинництва. Запропоновано модифіковану технологічну лінію виробництва екструдованих хлібців з можливостями виробництва комбікормів різного призначення. Отмечены проблемы, которые сложились в сфере производства зерновых экструдатов. Рассмотрено строение и компоновка гибких технологических линий по переработке аграрного сырья. Проанализированы факторы влияния на экструзионные процессы переработки продукции растениеводства. Предложена модифицированная технологическая линия производства экструдированных хлебцев с возможностями производства комбикормов разного назначения. |
Опис: | The problems that have emerged in the field of grain extrudate production have been noted. The structure and layout of flexible technological lines for the processing of agrarian raw materials are considered. The factors of influence on extrusion processes of processing of products of plant growing are analyzed. A modified production line for the production of extruded breads with possibilities of production of mixed fodders of various purposes was proposed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5792 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія.pdf | 12,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.