Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5792
Title: Модифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировини
Other Titles: Модифицированная технологическая линия экструдированных продуктов для переработки аграрного сырья
Modified line technology extruded products processing of agricultural raw materials
Authors: Дмитриков, В. П.
Семірненко, Ю. І.
Дмитриков, В. П.
Семирненко, Ю. И.
Dmitrikov, V. P.
Semirnenko, Y. I.
Keywords: аграрна сировина
екструзія
зернові хлібці
аграрное сырье
зерновые хлебцы
комбикорм
agrarian raw material
corn snacks
mixed fodder
Issue Date: 2016
Publisher: СНАУ
Citation: Дмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировини [Електронний ресурс] / В. П. Дмитриков, Ю. І. Семірненко // Вісник Сумського національного аграрного університету. - Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський національний аграрний ун-т. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип. 10/1 (29). - С.103-106.
Abstract: Зазначено проблеми, що склалися в сфері виробництва зернових екструдатів. Наведено будову і компоновку гнучких технологічних ліній з переробки аграрної сировини. Проаналізовано фактори впливу на екструзій ні процеси переробки продукції рослинництва. Запропоновано модифіковану технологічну лінію виробництва екструдованих хлібців з можливостями виробництва комбікормів різного призначення. Отмечены проблемы, которые сложились в сфере производства зерновых экструдатов. Рассмотрено строение и компоновка гибких технологических линий по переработке аграрного сырья. Проанализированы факторы влияния на экструзионные процессы переработки продукции растениеводства. Предложена модифицированная технологическая линия производства экструдированных хлебцев с возможностями производства комбикормов разного назначения.
Description: The problems that have emerged in the field of grain extrudate production have been noted. The structure and layout of flexible technological lines for the processing of agrarian raw materials are considered. The factors of influence on extrusion processes of processing of products of plant growing are analyzed. A modified production line for the production of extruded breads with possibilities of production of mixed fodders of various purposes was proposed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5792
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія.pdf12,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.