Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5837
Назва: Технологія виробництва вершкового масла та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва масла)
Інші назви: Технология производства сливочного масла и техническое переоснащение ЧП "Белоцерковская агропромышленная группа" (цех по производству масла)
Technology of production of butter and technical re-equipment of PE "Bilotserkivska agroindustrial group" (a shop for production of processed butter)
Автори: Петленко, Аліна Андріївна
Петленко, Алина Андреевна
Petlenko, Alina
Ключові слова: масло
спред
емульгатор
масло
спред
эмульгатор
butter
spread
emulsifier
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами.
Опис: Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5837
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ ПЕТЛЕНКО.pdf
  Restricted Access
3,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.