Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5862
Назва: Технологія виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення ТОВ «Богодухівський мол завод» (цех із виробництва кисломолочних продуктів)
Інші назви: Технология производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение ТОВ «Bogodukhovsky milk plant» (цех по производству кисломолочных продуктов)
Technology of production of sour-milk products and technical re-equipment of LLC «Bogodukhiv Molazavod» (shop for production of sour-milk products)
Автори: Авраменко, Аліна Юріївна
Авраменко, Алина Юрьевна
Avramenko, Alina Yuriyivna
Ключові слова: молоко
технологія виготовлення
сир кисломолочний
молоко
технология изготовления
творог
milk
manufacturing technology
acidic cleaning
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): Метою проекту є вивчення технології виробництва кисломолочних продуктів та технічне переоснащення. У проекті проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності реконструйованого заводу. Целью проекта является изучение технологии производства кисломолочных продуктов и техническое переоснащение. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, описаны инновационные технологии молочного производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности реконструированного завода.
Опис: The purpose of the project is to study the technology of production of dairy products and technical re-equipment. The project analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy technologies and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the reconstructed plant is calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5862
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авраменко А. Ю.диплом .pdf
  Restricted Access
2,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.