Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6059| Title: | Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів |
| Other Titles: | Использование овощных порошков в производстве хлебобулочных изделий Use of vegetable powders in the manufacture of bakery products |
| Authors: | Головко, Олександр Васильович Мельник, Оксана Юріївна Головко, Александр Васильевич Мельник, Оксана Юрьевна Holovko, Oleksandr Vasilievich Melnyk, Oksana Yurievna |
| Keywords: | овочевий порошок буряк морква овощной порошок свекла морковь vegetablepowder beets carrots |
| Issue Date: | 2018 |
| Citation: | Головко О. В. Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. В. Головко, О. Ю. Мельник // Актуальные научные исследования в современном мире. – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – Вып. 5, Ч. 1. – С. 141-146. |
| Abstract: | Дану роботу присвячено актуальному використанню овочевих порошків при виробництві хлібобулочних виробів. Данную работу посвящено актуальному использованию овощных порошков при производстве хлебобулочных изделий. |
| Description: | This work is devoted to the actual use of vegetable powders in the production of bakery products. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6059 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| стаття Головко.pdf | 314,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.