Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6059
Title: Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів
Other Titles: Использование овощных порошков в производстве хлебобулочных изделий
Use of vegetable powders in the manufacture of bakery products
Authors: Головко, Олександр Васильович
Мельник, Оксана Юріївна
Головко, Александр Васильевич
Мельник, Оксана Юрьевна
Holovko, Oleksandr Vasilievich
Melnyk, Oksana Yurievna
Keywords: овочевий порошок
буряк
морква
овощной порошок
свекла
морковь
vegetablepowder
beets
carrots
Issue Date: 2018
Citation: Головко О. В. Використання овочевих порошків у виробництві хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / О. В. Головко, О. Ю. Мельник // Актуальные научные исследования в современном мире. – Переяслав-Хмельницкий, 2018. – Вып. 5, Ч. 1. – С. 141-146.
Abstract: Дану роботу присвячено актуальному використанню овочевих порошків при виробництві хлібобулочних виробів. Данную работу посвящено актуальному использованию овощных порошков при производстве хлебобулочных изделий.
Description: This work is devoted to the actual use of vegetable powders in the production of bakery products.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6059
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
стаття Головко.pdf314,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.