Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6116
Title: Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів
Other Titles: Научно-практические аспекты производства нанопленок на основе композиций уронатных полисахаридов
Scientific and practical aspects of the production of nanofilms based on compositions of urogenital polysaccharides
Authors: Кондратюк, Н. В.
Пивоваров, Є. П.
Степанова, Т. М.
Кондратюк, Н. В.
Пивоваров, Е. П.
Степанова, Т. М.
Kondratjuk, N. V.
Pivovarov, Ye. P.
Stepanova, T. M.
Keywords: наноплівки
низькоетерифікований амідований пектин
гелеутворення
нанопленки
низкоэтерифицированный амидированный пектин
гелеобразование
nano films
low-esterifies amidated pectin
gel formation
Issue Date: 2017
Publisher: ОНАХТ
Citation: Кондратюк Н. В. Науково-практичні аспекти виробництва харчових наноплівок на основі композицій уронатних полісахаридів [Електронний ресурс] / Н. В. Кондратюк, Є. П. Пивоваров, Т. М. Степанова // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» : збірник тез доповідей, (м. Одеса, 25-30 вересня 2017 р.). – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 88.
Abstract: В тезах розкриваються особливості процесу утворення харчових плівок на основі розчинів гідроколоїдів. Аналізуються харчові композиції із заданим хімічним і фазовим складом з метою створення харчових покриттів. В тезисах раскрываются особенности процесса образования пищевых пленок на основе растворов гидроколлоидов. Анализируются пищевые композиции с заданным химическим и фазовым составом с целью создания пищевых покрытий.
Description: The theses reveal the features of the process of formation of food films based on solutions of hydrocolloids. Food compositions with a specified chemical and phase composition are analyzed for the purpose of creating food coatings.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6116
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Степанова_Кондратюк_Пивоваров.pdf179,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.